Søg
Close this search box.

Nitecore

Som en grand-slam prisvinder af American International Design Excellence Awards (IDEA), tyske iF Design Award, Red Dot Design Award og det japanske G-Mark (Good Design), er Nitecore verdens førende specialproducent af belysning og elektroniske værktøjer til alle opgaver.

Vores mission forbliver konstant: gør det bedste til det bedste. Vi er dedikeret til at fremstille det drømmeudstyr, der overstiger deres forventninger.

Kvalitet frem for alt

Nitecore lommelygter er innovative, robuste, supereffektive og intuitive belysningsværktøjer. De er designet til et bredt anvendelsesområde, herunder udendørssport, retshåndhævelse og taktiske scenarier såvel som industrielle forsyningsselskaber og giver den bedste hjælp til udendørs sportsentusiast, lovhåndhævende myndigheder, taktiske brugere og personneller fra forskellige erhverv. Vores lommelygtsamling tilbyder masser af valg i størrelse, driftspræferencer, ydelse og strømforsyningsløsning. Hver Nitecore-lommelygte fortjener at blive kaldt et mesterværk. Du er garanteret at finde det rigtige lys til jobbet.

Innovation og Awards

Awards:

2019:
Kapol Design award – TINI SS
Gold Winner Outdoor by ISPO – HC&% og F4
Outdoor Editors Choise – NU25
Everyday carry award – TUP
ISPO Award Winner – LC10
2018:
IDEA finalist SRT9
iF Design Award Concept 1
2017:
LA10 wins, Good Design Award, iF Design award og ISPO Award
iF design award R25
China Good design award Nu05
China Good design award Concept 1
Best Uv flashlight MT1U
Best Mini flashlight TIP

Innovation er en del af Nitecores DNA, siden virksomheden blev grundlagt af lommelygtefanatikere. Og de kan blandt det prale med at have produceret verdens første AA-baserede lommelygte, der indeholdt Infinite Variable Brightness (Nitecore NDI); verdens første lommelygte, der indeholdt Smart Piston Drive System (D10); verdens første lommelygtserie, der indeholdt 3. generation af Smart Selector Ring-teknologi; 2014 ISPO Award Gold Winner CR6 med hvid / højre dobbelt kraftig output; vinderen af “Outdoor industry” i Kina 2013 HC50 osv.

cool gear makes you outstanding, while the right gear can simply be the difference between making it or not.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.