Vores filosofi
Hvorfor spise mad af lavere kvalitet, når du er på farten? Der kan gå uger, måneder og sommetider år, før vi kommer af sted på den længe ventede ferie, ekspedition eller måske bare en weekend i naturen med vores familie eller venner. Og hvorfor så ikke nyde hvert eneste dyrebart øjeblik til det fulde? Vores mission er, at du skal kunne få et ordentligt måltid mad af høj kvalitet når som helst og hvor som helst, så du kan nyde livets skønne øjeblikke helt fri for stress, samtidig med, at din krop får den næring, der skal til, for at den kan bringe dig rundt til de mest fantastiske steder i verden.
Kvalitet eller komfort?
Hvorfor spise mad af lavere kvalitet, når du er på farten? Der kan gå uger, måneder og sommetider år, før vi kommer af sted på den længe ventede ferie, ekspedition eller måske bare en weekend i naturen med vores familie eller venner. Og hvorfor så ikke nyde hvert eneste dyrebart øjeblik til det fulde? Vores mission er, at du skal kunne få et ordentligt måltid mad af høj kvalitet når som helst og hvor som helst, så du kan nyde livets skønne øjeblikke helt fri for stress, samtidig med, at din krop får den næring, der skal til, for at den kan bringe dig rundt til de mest fantastiske steder i verden.
KUN DE BEDSTE RÅVARER, INGEN PULVERBLANDINGER.
Råvarerne er hjørnestenen i ethvert måltid. Hvis vi gerne vil nyde et sundt måltid uden kunstige tilsætningsstoffer, så skal vi fra starten af vælge ingredienser af den højeste kvalitet. For vi vælger aldrig den nemmeste udvej, vi holder os fra færdigretter, og vi sværger til at levere hjemmelavede måltider. Belønningen er en vidunderlig, økologisk smag, som ikke engang er en selvfølge i restauranter.
Fremtiden tilhører automatisering, men indtil videre holder vi os til at få det bedste ud af at lave det hele i hånden. Kun en erfaren kok ved, hvordan man tilbereder et udendørs måltid, der ikke kan skelnes fra et hjemmelavet.
Vores mål var klart – mad af høj kvalitet, som er nemt at tilberede. Derfor valgte vi en anden vej end de fleste moderne producenter af udendørs mad. I stedet for dehydrering valgte vi sterilisering. STERILISERING er en traditionel konserveringsmetode, hvor fødevaren opbevares i en “flydende tilstand”, der gør den efterfølgende tilberedning både hurtig og nem. Steriliseret mad bevarer sin økologiske smag og sit store næringsindhold, samtidig med at det ikke bliver dårligt.
SKAL DET VÆRE ENDNU LETTERE, SÅ SE HER!
OPVARMNING UDEN ILD opvarmer din mad uden ild, uden kogeudstyr - endda uden tallerkener - på bare 12 MINUTTER!
Denne topmoderne teknologi åbner op for det fulde potentiale i færdiglavet mad! Spild ikke din dyrebare tid på at sætte kogeudstyret op og på at skulle klare opvasken bagefter. Brug autoheat og nyd det. ADM Flameless opvarmning består af en varmeplade og en lynlåstaske. En form for genanvendelig komfurerstatning, så du kan opvarme din mad.
Enkeltserverings-kapslen fungerer ved hjælp af en exotermisk reaktion, som opstår mellem kalciumoxid og vand, hvilket danner temperaturer på op til 100°C. Den varme damp opvarmer maden på mindre end 12 minutter, selv under de barskeste vejrforhold. Glem alt om regnen, vinden eller højden. Opvarmning uden ild fungerer overalt. Den lufttætte pose sørger for, at maden ikke kommer i kontakt med andre stoffer. Derudover er opvarmningskapslen 100% nedbrydelig, så du kan efterlade den hvor som helst.